День без іграшок

2018-11-14

/Files/images/DSCN3368.JPG

Вперше в Україні стартував незвичайний флешмоб "Вільнагра дітей" або "День без іграшок", до якого вихователь старшої групи Пирогова С.Б. долучилася 14 листопада. Ініціатором флешмобу виступила Катерина Крутій.

Ранок дітей розпочався з дивування, що іграшок немає на полицях, проте в групах з’явилося багато різних атрибутів, а потім активно почалирозглядали заготовлений для них матеріал: коробки, скотч, шишки, каштани, листочки, пластикові ложки і т.д. З великим задоволенням використовували весь підручний матеріал, та обіграли все, що було виготовлене замість іграшок. Дівчатка майстрували ляльок з ниток, хлопчики конструювали машини з коробок та гаражі для машин, викладали на прогулянці осінні картини з природного матеріалу, робили різноманітні "халабуди", малювали на листочках з дерев. День був незвичайний, насичений та емоційний.

/Files/images/DSCN3352.JPG/Files/images/DSCN3362.JPG/Files/images/DSCN3372.JPG/Files/images/DSCN3373.JPG/Files/images/DSCN3391.JPG/Files/images/день 2.jpg/Files/images/день1.jpg/Files/images/день.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 147

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.